Bedenktijd/retour

 

Het kan voorkomen dat je de bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het mooie product niet naar verwachting is of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst die je wil gebruiken.  Of je komt hem even afgeven als je in de buurt bent.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via maackplaats@demaackers.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten natuurlijk wel als het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om iemand anders er weer blij mee te maacken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met goede zorg en verpak deze goed  bij het retour verzenden. 

Dan gaan wij, in het kader van circulariteit. weer op zoek naar een nieuwe eigenaar voor het product.

 


 

Product ruilen?

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor ook contact opnemen met maackplaats@demaackers.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product. of je komt even langs om hem zelf om te ruilen”

 


 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.